Potřebujete poradit?

371 140 900 (8-15:30 h)

Éterický olej AMYRIS 10 ml

S uklidňujícími účinky a vůní připomínající santal Přečíst více
Kód produktu: h4001b
Výrobce: 1. Aromaterapeutická KH a.s.
Země původu: Haiti
242 Kč
Dostupnost:
Skladem
Doručení: 2 - 3 pracovní dny

Příznaky

  • icon Ekzém
  • icon Svědění

Představujeme vám

Amyrisový éterický olej se skrývá také pod označením západoindický santalový olej a může být používán jako náhrada právě santalu,
se kterým ho pojí podobná vůně i účinky. Jeho název pochází původem
z řečtiny a znamená "silně vonící". Jeho aroma se rozvine až při zahřátí
na tělesnou teplotu.

INCI: Amyris balsamifera Bark Oil
VÝROBA: Destilace vodní parou
ČÁST ROSTLINY: Dřevo
ALERGENY: bez alergenů
VŮNĚ: Dřevitě trpká, teplá, balzámová
EXPIRACE: 24 měsíců
CHEMISMUS: Alfa a beta-amyrol, kadinen, kadinol, valeranol, beta-karyofylen

CHARAKTERISTIKA: Žlutě jantarová, lehce viskózní kapalina. Při běžné teplotě je medové konzistence. Často bývá zaměňován za santalové dřevo.
Je uklidňující, harmonizující. Pomáhá stabilizovat vůni směsí éterických olejů.
DUŠE: Vyrovnávající, inspirující, erotizující, vhodný při agresivitě, pocitech strachu, citové nesmělosti, egoismu. Podporuje tvůrčí energii, uvolňuje, celkově vede k harmonii, otevřenosti, napomáhá při duševním tlaku.
Je používán jako meditativní olej.
TĚLO: Používaný v přípravcích pro péči o pokožku trpící akné, ekzémy,
pro suchou, citlivou a svědivou pokožku. Podporuje hojení a regeneraci, příjemně uvolňuje napětí, mnohdy působí jako afrodiziakum. 
VYUŽITÍ V KOSMETICE: při ředění do cca 1 %. Vhodný při uvolňujících masážích (2-5 kapek na 10 ml nosného oleje nebo másla). 

Použití

Před použitím olej ohřejte v teplé vodní lázni.
Do aromalampy, difuzéru: 5-10 kapek přidejte do vody, dle velikosti místnosti.
Nepoužívejte neředěné na pokožku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Skladování

Uvedená trvanlivost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10 °C).
Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu.
Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře, nebo na našem Blogu.

Tipy a zkušenosti

Nabízen také jako západoindický santalový olej.

Potřebujete poradit?

Zákazníci také zakoupili

Éterický olej FENYKL Éterický olej FENYKL Éterický olej FENYKL
Éterický olej MRKEV SEMENA  Éterický olej MRKEV SEMENA 
Éterický olej PETRŽEL 
Éterický olej KURKUMA Éterický olej KURKUMA
Éterický olej VAVŘÍN Éterický olej VAVŘÍN
Éterický olej BAZALKA  Éterický olej BAZALKA 
Exkluzivní éterický olej HEŘMÁNEK MODRÝ Exkluzivní éterický olej HEŘMÁNEK MODRÝ Exkluzivní éterický olej HEŘMÁNEK MODRÝ
Éterický olej CELER SEMENA 
Éterický olej MUŠKÁTOVÝ OŘECH  Éterický olej MUŠKÁTOVÝ OŘECH 
Éterický olej ESTRAGON 
Éterický olej MÁTA KADEŘAVÁ  Éterický olej MÁTA KADEŘAVÁ 
Exkluzivní éterický olej SLAMĚNKA Exkluzivní éterický olej SLAMĚNKA Exkluzivní éterický olej SLAMĚNKA

Hodnocení

Recenze produktu

Tento produkt dosud nebyl recenzován. Pomozte ostatním při výběru a buďte první kdo recenzuje produkt.

Doprava zdarma
po ČR od 1 500 Kč

Zaručená kvalita
zboží a výroby

Produkty šetrné
k přírodě

Vyrobené v
České republice