Potřebujete poradit?

371 140 900 (8-15:30 h)

Éterický olej CEDROVÉ DŘEVO TEXAS 10 ml

Tonizující balzámové aroma s kafrovým nádechem Přečíst více
Kód produktu: h4007b
Výrobce: 1. Aromaterapeutická KH a.s.
Země původu: USA
142 Kč
Dostupnost:Skladem
Doručení: 2 - 3 pracovní dny

Představujeme vám

Cedr je použitelný jako podpora vykašlávání. Tonizuje nervový systém, celkově uklidňuje. Éterický olej je bledá nebo tmavě žlutá kapalina vyráběná
z cedru Texas (Juniperus mexicana), což je druh jalovce pocházející z Mexika a jihu Spojených států. Tyto vytrvalé jehličnaté stromy, které patří do čeledi cypřišů (Cupressaceae), dorůstají do výšky přibližně 10 metrů. Dřevo, větvičky a jehličí stromu lze destilovat vodní parou.

INCI: Juniperus mexicana Wood Oil
VÝROBA: Destilace vodní parou
ČÁST ROSTLINY: Dřevo
ALERGENY: bez alergenů
VŮNĚ: Sladce dřevitá, balzámová, s kafrovým nádechem
EXPIRACE: 24 měsíců
CHEMISMUS: Cedren, atlantol, atlanton, kadiden, thujopsen, cedrol, 3-thujopsanon, beta-cedren, widdrol

CHARAKTERISTIKA: Žlutohnědá kapalina. Tonizuje nervový systém, celkově uklidňuje, podporuje činnost lymfatického systému.
DUŠE: Celkově uklidňuje a harmonizuje při úzkosti, stresu a nervozitě.
TĚLO: Podpora funkcí dýchacího a pohlavního ústrojí. Stimuluje lymfatický systém. Zmírňuje projevy premenstruačního syndromu.
Využití v kosmetice: V ředění do 1 %. Je vhodnou součástí přípravků pro mastnou a problematickou aknózní pleť. Zabraňuje tvorbě mazu, proto bývá součástí přípravků k péči o mastné vlasy a proti lupům. Do masážních olejů
je přidáván, protože podporuje lymfatický systém, zmírňuje projevy celulitidy. Texaský olej z cedrového dřeva se používá také v parfumerii, aromaterapii a výrobcích osobní hygieny.

Použití

Do aromalampy, difuzéru: 5-10 kapek přidejte do vody, dle velikosti místnosti.
Na masáže: Použijte 2-5 kapek na 10 ml oleje nebo másla.
Nepoužívejte neředěné na pokožku. Uchovávejte mimo dosah dětí.
Neměl by se ve vysokých dávkách používat v těhotenství.

Skladování

Uvedená trvanlivost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10 °C).
Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu.
Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře, nebo na našem Blogu.

Potřebujete poradit?

Zákazníci také zakoupili

RICINOVÝ ROSTLINNÝ OLEJ LZS RICINOVÝ ROSTLINNÝ OLEJ LZS RICINOVÝ ROSTLINNÝ OLEJ LZS RICINOVÝ ROSTLINNÝ OLEJ LZS
Éterický olej ČAJOVNÍK  Éterický olej ČAJOVNÍK  Éterický olej ČAJOVNÍK  Éterický olej ČAJOVNÍK 
Éterický olej EUKALYPTUS  Éterický olej EUKALYPTUS  Éterický olej EUKALYPTUS  Éterický olej EUKALYPTUS 
Éterický olej ROZMARÝN Éterický olej ROZMARÝN Éterický olej ROZMARÝN Éterický olej ROZMARÝN
Éterický olej MÁTA PEPRNÁ  Éterický olej MÁTA PEPRNÁ  Éterický olej MÁTA PEPRNÁ  Éterický olej MÁTA PEPRNÁ 
Éterický olej ŠALVĚJ MUŠKÁTOVÁ  Éterický olej ŠALVĚJ MUŠKÁTOVÁ  Éterický olej ŠALVĚJ MUŠKÁTOVÁ 
Éterický olej ČESNEK  Éterický olej ČESNEK 
Éterický olej CEDROVÉ DŘEVO HIMALÁJ
Éterický olej LAVANDIN  Éterický olej LAVANDIN 
Éterický olej POMERANČ ČERVENÝ Éterický olej POMERANČ ČERVENÝ
Lecitinový tělový balzám MOSKYTOL s repelentním účinkem Lecitinový tělový balzám MOSKYTOL s repelentním účinkem
Éterický olej POMERANČ  Éterický olej POMERANČ  Éterický olej POMERANČ  Éterický olej POMERANČ 

Hodnocení

Recenze produktu

Tento produkt dosud nebyl recenzován. Pomozte ostatním při výběru a buďte první kdo recenzuje produkt.

Doprava zdarma
po ČR od 1 500 Kč

Zaručená kvalita
zboží a výroby

Produkty šetrné
k přírodě

Vyrobené v
České republice