Potřebujete poradit?

371 140 900 (8-15:30 h)

Éterický olej AMYRIS 

S uklidňujícími účinky a vůní připomínající santal Přečíst více
Kód produktu: 4001
Značka: Karel Hadek
Země původu: Haiti
od 242 Kč

Příznaky

  • icon Ekzém
  • icon Emocionální disharmonie
  • icon Vyrážka
  • icon Svědění
  • expand_more

Představujeme vám

Amyrisový éterický olej se skrývá také pod označením západoindický santalový olej a může být používán jako náhrada právě santalu,
se kterým ho pojí podobná vůně i účinky. Jeho název pochází původem
z řečtiny a znamená "silně vonící". Jeho aroma se rozvine až při zahřátí
na tělesnou teplotu.

INCI: Amyris balsamifera Bark Oil
VÝROBA: Destilace vodní parou
ČÁST ROSTLINY: Dřevo
ALERGENY: bez alergenů
VŮNĚ: Dřevitě trpká, teplá, balzámová
EXPIRACE: 24 měsíců
CHEMISMUS: Alfa a beta-amyrol, kadinen, kadinol, valeranol, beta-karyofylen

CHARAKTERISTIKA: Žlutě jantarová, lehce viskózní kapalina. Při běžné teplotě je medové konzistence. Často bývá zaměňován za santalové dřevo.
Je uklidňující, harmonizující. Pomáhá stabilizovat vůni směsí éterických olejů.
DUŠE: Vyrovnávající, inspirující, erotizující, vhodný při agresivitě, pocitech strachu, citové nesmělosti, egoismu. Podporuje tvůrčí energii, uvolňuje, celkově vede k harmonii, otevřenosti, napomáhá při duševním tlaku.
Je používán jako meditativní olej.
TĚLO: Používaný v přípravcích pro péči o pokožku trpící akné, ekzémy,
pro suchou, citlivou a svědivou pokožku. Podporuje hojení a regeneraci, příjemně uvolňuje napětí, mnohdy působí jako afrodiziakum. 
VYUŽITÍ V KOSMETICE: při ředění do cca 1 %. Vhodný při uvolňujících masážích (2-5 kapek na 10 ml nosného oleje nebo másla). 

Použití

Před použitím olej ohřejte v teplé vodní lázni.
Do aromalampy, difuzéru: 5-10 kapek přidejte do vody, dle velikosti místnosti.
Nepoužívejte neředěné na pokožku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Skladování

Uvedená trvanlivost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10 °C).
Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu.
Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře, nebo na našem Blogu.

Tipy a zkušenosti

Nabízen také jako západoindický santalový olej.

Potřebujete poradit?

Zákazníci také zakoupili

Intimní balzám INTIMISS Intimní balzám INTIMISS Intimní balzám INTIMISS Intimní balzám INTIMISS
Pleťová voda CITRÓNOVÁ na osvěžení pleti Pleťová voda CITRÓNOVÁ na osvěžení pleti Pleťová voda CITRÓNOVÁ na osvěžení pleti Pleťová voda CITRÓNOVÁ na osvěžení pleti Pleťová voda CITRÓNOVÁ na osvěžení pleti
Směs esenciálních olejů FULL GAS
Směs éterických olejů JARNÍ KVÍTÍ Směs éterických olejů JARNÍ KVÍTÍ
Deodorant HAPPY DEO s osvěžujícím účinkem Deodorant HAPPY DEO s osvěžujícím účinkem Deodorant HAPPY DEO s osvěžujícím účinkem Deodorant HAPPY DEO s osvěžujícím účinkem
Parfém KLEOPATRA pro ženy Parfém KLEOPATRA pro ženy
Směs esenciálních olejů NITRO
Éterický olej KANANGA 
Univerzální aroma-čistič ORANGE SANITOL Univerzální aroma-čistič ORANGE SANITOL Univerzální aroma-čistič ORANGE SANITOL
Regenerační krém CITRÓNOVO-MRKVOVÝ osvěžující Regenerační krém CITRÓNOVO-MRKVOVÝ osvěžující Regenerační krém CITRÓNOVO-MRKVOVÝ osvěžující Regenerační krém CITRÓNOVO-MRKVOVÝ osvěžující
Éterický olej HŘEBÍČEK  Éterický olej HŘEBÍČEK  Éterický olej HŘEBÍČEK  Éterický olej HŘEBÍČEK 
Éterický olej FENYKL Éterický olej FENYKL Éterický olej FENYKL

Hodnocení

Recenze produktu

Tento produkt dosud nebyl recenzován. Pomozte ostatním při výběru a buďte první kdo recenzuje produkt.

Doprava zdarma
po ČR od 1 500 Kč

Zaručená kvalita
zboží a výroby

Produkty šetrné
k přírodě

Vyrobené v
České republice