Potřebujete poradit?

371 140 900 (8-15:30 h)

Éterický olej MUŠKÁTOVÝ OŘECH 20 ml

příjemné kořeněné aroma povzbuzující chuť do života Přečíst více
Kód produktu: h4050c
Výrobce: 1. Aromaterapeutická KH a.s.
Země původu: Indonésie
703 Kč
Dostupnost:Skladem
Doručení: 2 - 3 pracovní dny

Příznaky

  • icon Trávení

Představujeme vám

Muškátovník vonný je stálezelený strom rostoucí v tropických oblastech Asie. Právě z něho je získáváno koření muškátový "oříšek" a "květ". Uvozovky jsou zde uvedeny z jasného důvodu - o květ ani ořech se totiž nejedná. Plodem muškátovníku je bobule. Jako květ je označován dužnatý obal semene,
které znáte jako muškátový oříšek. 
 
INCI: Myristica fragrans Kernel Oil
VÝROBA: Destilace vodní parou
ČÁST ROSTLINY: Semena
ALERGENY: Eugenol, Isoeugenol, Limonene, Linalool
VŮNĚ: Teplá, příjmeně kořeněná
EXPIRACE: 24 měsíců
CHEMISMUS: Safrol, eugenol, myrcen, pinen, kamfen, myristicin

CHARAKTERISTIKA: Bezbarvá až žlutá viskózní kapalina
DUŠE: Doporučovaný při únavě a slabosti, otevírá mysl vnímání citů
a umožňuje jejich projevení, rozrušuje emoční bloky. 
TĚLO: Využívaný pro povzbuzení chuti k jídlu. Uvolňuje stažené dýchací cesty. Používaný pro relaxaci svalů. 
VYUŽITÍ V KOSMETICE: V koncentraci do 1 %. Vhodný do masážních olejů
a prokrvujících přípravků. Může mít stimulující a tonizující účinky na pokožku.
V zimním období představuje skvělý doplněk koupelových olejů.
 

Použití

Do aromalampy, difuzéru: 5-10 kapek přidejte do vody, dle velikosti místnosti. 
Na masáže: Použijte 2-5 kapek na 10 ml oleje nebo másla. 
Nepoužívat v těhotenství a u malých dětí. 
Nepoužívejte neředěné na pokožku.  
Uchovávejte mimo dosah dětí.
Používat v malém množství, jinak by mohl vést ke stavům opojení, bušení srdce
a nevolnosti. Nevhodný pro epileptiky.

Skladování

Uvedená trvanlivost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10 °C).
Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu.
Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře, nebo na našem Blogu.

Potřebujete poradit?

Zákazníci také zakoupili

Éterický olej MÁTA PEPRNÁ  Éterický olej MÁTA PEPRNÁ  Éterický olej MÁTA PEPRNÁ  Éterický olej MÁTA PEPRNÁ 
Éterický olej SKOŘICE KŮRA  Éterický olej SKOŘICE KŮRA 
Éterický olej FENYKL Éterický olej FENYKL Éterický olej FENYKL Éterický olej FENYKL

Hodnocení

Recenze produktu

Tento produkt dosud nebyl recenzován. Pomozte ostatním při výběru a buďte první kdo recenzuje produkt.

Doprava zdarma
po ČR od 1 500 Kč

Zaručená kvalita
zboží a výroby

Produkty šetrné
k přírodě

Vyrobené v
České republice