Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

+420 371 140 900 Po-Pá: 8-15:30 h
  1. E-shop
  2. Dermokosmetika
  3. Co mě trápí
  4. MANGOVÉ MÁSLO 100 ml

MANGOVÉ MÁSLO 100 ml

Jemný rostlinný tuk s výbornou snášenlivostí na pokožce.
306 Kč
Vyber variantu:
  • Skladem
2–⁠3 pracovní dny

  • Porovnat

Představujeme vám

Mangové máslo je získáváno lisováním pecek plodů mangovníku. I když historie jeho použití není tak dlouhá, jako třeba u kakového másla, jeho obliba při využití zejména v kosmetice narůstá. Používá se v přípravcích pro péči o pleť, je velmi jemné, s vynikající snášenlivostí. Mangové máslo vykazuje zjemňující a regenerační vlastnosti, je stabilní proti žluknutí. 

INCI: Mangifera indica Seed Butter
Fyzikální vlastnosti: bělavý, pevný tuk
Bod tání: cca +33–38°C
Základní obsahové složky: mastné kyseliny – hlavní podíl kyselina olejová (C18:1) cca 45 %, stearová (C18:0) cca 42 %, palmitová (C16:0) cca 7 %, linolová (C18:2) cca 3 %; vitamíny E a A, alantoin, triterpenalkoholy, estery kyseliny skořicové, lecitin

Použití

Kosmetika: Pro svou jemnost a dobrou snášenlivost je používáno jako součást přípravků dětské, opalovací a vlasové kosmetiky. Ošetřování pokožky mangovým máslem se může projevit obnovou její pružnosti. Je součástí exkluzivních regeneračních přípravků. Může mít zjemňující účinky, je vhodné pro ošetření zralé, povadlé a suché pokožky, správně emulgováno napomáhá stabilizaci její hydratace. Rozpouští se při teplotě kolem 30 °C. Jedná se o velmi univerzální surovinu využitelnou pro řadu přípravků. Zlepšuje roztíratelnost přípravků. Stabilizuje emulze. Perfektně se vstřebává, má na pokožce mnohem "lehčí" konzistenci než kakaové nebo bambucké máslo.

Skladování

Uvedená trvanli­vost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10 °C). Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře, nebo na našem Blogu.

Zařazeno v kategoriích

Specifikace

Kód produktu h5025e
EAN 8592979118975
Značka Karel Hadek
Země původu Itálie

Recenze produktu

Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!