Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

+420 371 140 900 Po-Pá: 8-15:30 h
  1. E-shop
  2. Dermokosmetika
  3. Co mě trápí
  4. Jizvy a strie
  5. OLEJ Z MRKVOVÝCH SEMEN LZS 115 ml

OLEJ Z MRKVOVÝCH SEMEN LZS 115 ml

Za studena lisovaný olej s vysokým obsahem antioxidantů.
446 Kč
Vyber variantu:
  • Skladem
2–⁠3 pracovní dny

  • Porovnat

Představujeme vám

Olej za studena lisovaný ze sušených mrkvových semen je získáván pouze z přírodní suroviny, následně nejsou přidávány žádné konzervanty apod. Má potravinářskou kvalitu. Je ceněný pro své specifické složení mastných kyselin a vysoký obsah antioxidantů, např. beta-karotenu. Díky tomu má silné regenerující a ochranné účinky pro pokožku i vlasy. Výborně se hodí do kosmetických přípravků pro péči o poškozenou kůži, např. kvůli spálení od slunce. Díky výrazným antioxidačním účinků má své místo i v opalovacích přípravcích. Tento produkt dle certifikace neobsahuje žádné kosmetické ani potravinové alergeny.
Je rostlinným olejem, stejně jako olej pupalkový nebo olivový. Nepleťte si tento produkt s olejovými maceráty kořene mrkve nebo s éterickým olejem/silicí z mrkvových semen, jedná se o jiné výrobky.

INCI: Daucus carota sativa seed oil
Fyzikální vlastnosti: slabě žlutá až žlutá olejovitá kapalina s lehkým marcipánovým aromatem
Základní obsahové složky: mastné kyseliny - kyselina palmitová (C16:0) cca 1-8 %, stearová (C18:0) cca 1-10 %, olejová (C18:1) cca 60-82 %, linolová (C18:2) cca 15-25 %; vitamíny A, E, lecitin

Použití

V kuchyni: Doplní vaši stravu o důležité mastné kyseliny, vitamíny a další antioxidanty. Skvěle s ním ochutíte zeleninový salát, má lehké marcipánové aroma. Vhodný je pro doladění pokrmů studené kuchyně.
Kosmetika: Při aplikaci na kůži ji skvěle hydratuje, působí jako emoliens - udržuje pokožku vláčnou, výborně se vstřebává. Slouží k udržení mladistvého vzhledu kůže bez vrásek. Pomáhá zlepšit kvalitu vlasů a podporuje jejich růst. Při aplikaci na kůži je vhodné si vytvořit směs i s dalšími rostlinnými oleji. Pomáhá pokožku chránit před slunečním zářením. I proto je používaný v opalovacích krémech. Vhodný je pro všechny typy pokožky. Je používán i k péči o vlasy, stimuluje vlasové kořínky. Oceňovaný je v rámci anti-aging péče, zpomaluje stárnutí pokožky.

Skladování

Uvedená trvanlivost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10°C).
Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu.
Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře, nebo na našem Blogu.

Vhodné při

Jizvy a strie
Jizvy a strie
Popáleniny
Popáleniny
Rány
Rány
Trávení
Trávení

Specifikace

Kód produktu h5046u
EAN 8592979132698
Značka Karel Hadek
Země původu Evropská unie

Recenze produktu

Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!